Sami Kojonen ja Tyylitrio sekä Tyyne Kettunen stand up -show live

20,00 

27.6.2024 klo 20.00 Ravintola Messi, Kainuuntie 14, 88600 Sotkamo

Sami Kojonen & Tyylitrio esittää tarinallisen humoristisen iskusävelmäkonsertin sekä Tyyne Kettunen stand upia livenä Huumorifestivaalin ensimmäisen päivän iltaohjelmassa. Kaksi hienoa esitystä samalla lipulla.

Melodisen iskelmän aikakaudella on valtava määrä ihania kappaleita, joissa on kiehtova tarina ja/tai lystikkäät sanat. Ne eivät jostakin syystä enää juurikaan soi radioissa, mutta niiden suosio konserteissa on aina aivan valtava – eikä syyttä: ne jäävät tunteikkuudessaan mieleen (ja suihkussa laulettavaksi)! Nyt näitä iskelmiä tarinoineen on kuultavissa laadukkaasti live-esityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lavalla on Näyttelijä (FIA) – Laulaja Sami Kojonen & Tyylitrio. Sami Kojonen on 30-vuotisen ammattinäyttelijä- ja laulajauran tehnyt taiteilija, joka on laulanut musikaaleissa mm. Olavi Virran ja Tapio Rautavaaran pääroolit.

Messin lavalle parrasvaloihin saapuu orkesterin siirtyessä tauolle toivottuna vieraana jo toista kertaa Sotkamon Huumorifestivaalille tanssitaiteilija-koomikko Jonanna Keinäsen luoma Tyyne Kettunen. Rakastettu eläkeläishahmo on kulkenut tapahtumasta toiseen jo vuodesta 1993. Tyyne vierailee erilaisissa tilaisuuksissa Ylen Aamu-TV:stä ja seminaareista aina Eduskuntaan saakka – tilasipa hänet tai ei. Usein Tyyne toki tilataan.

Saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 83401-2 Osasto: