Piirpauke 18.7.2024

20,00 

PIIRPAUKE

Maamme suosituimpiin instrumentaaliyhtyeisiin lukeutuva ja maailmalla laajasti menestynyt maailmanmusiikkiyhtyekuuluva Piirpauke saapuu torstaina 18.7.2024 esiintymään Sotkamoon osana 50-vuotisjuhlakiertuettaan. Ulkoilmakonsertti järjestetään lengendaarisella Hiukan rannalla.

Piirpaukea pidetään yhtenä merkittävimmistä maailmanmusiikkiyhtyeistä, joka on menestyksekkäästi fuusioinut ja tulkinnut eri kulttuureja ja genrejä, imien musiikillisia vaikutteita niin jazzista, progesta kuin rockistakin. Yhtyeen musiikki yhdistää innovatiivisesti suomalaisen ja kansainvälisen kansanmusiikin vaikutteita. Yhtyeen debyyttialbumi "Piirpauke" (1975) on yksi Suomen myydyimmistä instrumentaalilevyistä.

Piirpauke on konsertoinut pitkän taipaleensa aikana ympäri maailmaa ja saavuttanut laajaa arvostusta. Vuosikymmenten aikana julkaistut lukuisat albumit ovat olleet kriitikoiden suosiossa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa "Konevitsan kirkonkellot" ja "Imala Maika." Sotkamon konsertissa bändi esiintyy uudistettuna kvartettina keulahahmonsa Sakari Kukon johdolla ja esittää tunnettuja kappaleitaan pitkän uran ajalta. Lisäksi mukana on uutta ohjelmistoa pian julkaistavalta albumilta, joka sisältää Sibeliuksen, Kuulan, Merikannon ja muiden Suomen taiteen kulta-aikojen mestarien sävelteoksia uudelleen sovitettuina.

Lipun hinta 20 €

Hiukan ranta to 18.7.2024 kello 19:00

Saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 83003 Osasto: